Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster
Stäng fönstret

Rest and Fly bokningsinformation

OBS! Vi har för närvarande tekniska problem vilket kan innebära att du får besked om att hotellet är fullbokat, även om så inte är fallet. Om du får detta besked ber vi dig ta kontakt med oss på info@restandfly.com eller 08-550 555 05 så hjälper vi dig med bokningen.

Grundpriset är alltid upp till 10 timmar för ett nattrum. Barn mellan 0 - 3 år bor gratis. Barn från 4 får betala samma pris som för vuxna.

Varmt välkomna att boka vid Rest and Fly!

Bokningsvillkor (PDF*)

Nästa steg

Vanliga frågor och svar

Nedan kan Ni läsa de vanligaste frågorna Rest and Fly får. Behöver du mer information hittar Ni oss under kontakt.

Från 1 september 2017 är Rest and Fly ett kontantfritt hotell, vilket innebär att vi inte längre tar emot kontanter. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss göra vår arbetsmiljö tryggare genom att välja andra betalsätt.

Sänglinne och handdukar finns inlagda på rummen. Ni bäddar själva eller förbokar färdigbäddat till en kostnad på 80 kr/person. Av erfarenhet vet vi att de som kommer sent på natten eller tidigt på morgonen tycker att 80 kronor kan vara väl värd.

Eftersom vi inte har något väckningssystem rekommenderar vi alla morgontrötta gäster att ta med sig en väckarklocka så att ni inte missar flyget bort eller hem. Ni som har glömt väckarklockan hemma kan i mån av tillgång låna en väckarklocka i receptionen.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att förvara några av era tillhörigheter under er resa. Vi hänvisar istället till den manuella effektförvaringen på plan 1 i terminal 5 eller till de förvaringsboxar som finns att hyra i terminalerna. Under den tid ni är incheckade hos oss finns det naturligtvis utrymme för ert bagage i ert rum. Pågrund av att vi inte har något bagagerum, kan vi inte alltid förvara er utrustning eller väskor.

Det finns inga toaletter och duschar på rummet, men det finns gemensamma faciliteter i korridoren. Det finns även några enskilda duschar och en handikapptoalett.

När ni bokar online dras hela beloppet inom ett dygn.

Rest and Fly befinner sig mellan terminal 4 och precis innan rullbanden upp till Sky City. Passera genom glasdörrarna så ser ni receptionen rakt fram. 

Karta:

image004

Priserna gäller när ni sover 10 timmar, därefter kostar det 25 kr extra/timme upp till 24 timmar.

Vi är bemannade dygnet runt året runt.

Frukost ingår inte i priset. Vi erbjuder inte heller möjligheten att köpa frukost hos oss.

Däremot finna det ett antal mysiga caféer på Arlanda, både före och efter säkerhetskontrollen vid varje terminal.

Vi har inga djurrum och det går därför inte att ta med sig husdjur till hotellet.

Rest and Fly har tre rum som är mer lämpade för rullstolar och det finns även en handikapptoalett/dusch.

Rest and Fly är ett övernattningshotell med inriktning mot vila, lugn och ro. Därför har vi inga TV-apparater på hotellet. För er som vill titta på TV hänvisar vi till Ritazza. Där kan ni köpa en kvällsmacka eller ta en första semesteröl medan ni tittar på kvällens tv-program.

Rummet kan ombokas utan kostnad fram till 24 timmar innan bokad incheckningstid.
Fram till 24 timmar innan angiven incheckningstid kan rummet avbokas mot en kostnad på 100 kr.
Vid avbokning 0-24 timmar innan angiven incheckningstid debiteras 80% av beloppet.
Vid avbokning efter planerad incheckningstid, eller om gästen ej dyker upp, debiteras hela beloppet.

Nej, badhandduk och dusch ingår alltid i priset när man hyr ett rum. Däremot finns möjligheten att enbart köpa en dusch om man inte hyr ett rum.