Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster
Stäng fönstret

Rest and Fly bokningsinformation

OBS! Vi har för närvarande tekniska problem vilket kan innebära att du får besked om att hotellet är fullbokat, även om så inte är fallet. Om du får detta besked ber vi dig ta kontakt med oss på info@restandfly.com eller 08-550 555 05 så hjälper vi dig med bokningen.

Grundpriset är alltid upp till 10 timmar för ett nattrum. Barn mellan 0 - 3 år bor gratis. Barn från 4 får betala samma pris som för vuxna.

Varmt välkomna att boka vid Rest and Fly!

Bokningsvillkor (PDF*)

Nästa steg

Enkel- eller flerbäddsrum

Total avkoppling före eller efter resan! Vi finns i SkyCity på Arlanda Flygplats, mittemellan inrikes Terminal 4 och Terminal 5 i omedelbar anslutning till butiker och restauranger.

Du bor i ett av våra 66 moderna rum med våningssängar. Vi erbjuder 4 olika rumstyper där de minsta rummen är 3-5 kvadratmeter med tre olika sängbredder: 80 cm, 90 cm eller 105 cm. De rum som är möblerade med 80 eller 90 cm sängar hyrs endast ut som singelrum (för 1 person),  för att kunna säkerställa god ventilation och utrymme för bagage. I de största rummen är underbädden 140 cm och överbädden 120 cm. Dessa rum är anpassade för max 4 personer.

Bäddar och bäddar ur gör man själv. Rummen har inga fönster, vilket ger mörker och tystnad, dygnet runt. Rummen är ventilerade med utluft samt tempererad inluft, anpassad för 4 personer. Precis som på övriga hotell utan air condition varierar rumstemperaturen något beroende på utomhustemperatur och antal personer i rummet. Extra täcken finns att låna om det känns kyligt.

Enkel- eller flerbäddsrum – du disponerar hela rummet och bestämmer själv. Upp till 4 personer kan bo tillsammans. Observera att det är två sängar i rummet vilket innebär att man får dela säng vid boende tre eller fyra personer i ett rum.

 

OBS! Det kan bli trångt om 4 vuxna ska bo i samma rum.  Då är det bättre att dela upp sig på fler rum.

Vi erbjuder